Home > Zware stukken

OPSLAG VAN ZWARE STUKKEN

GECONDITIONEERDE OPSLAG VAN BREAK BULK EN PROJECT CARGO

Met wateraansluiting en direct aan de A15

+31 (0) 10 303 7000Vraag direct offerte aan

De terminal met geconditioneerd warehouse van Condor Heavy Services is bij uitstek geschikt voor de opslag van zware stukken. 

Of het nu gaat om één groot complex stuk of een project onze geconditioneerde loods is de perfecte plek voor het behoud van uw goederen. Onze state-of-the-art warehouse is uitgerust voor het echte zware werk.

Break bulk cargo storage en handling

In zwaartransport is elk project een nieuwe logistieke uitdaging. Hoe verplaats je oversized shipments en waar laat je het? Met break bulk cargo storage en handling biedt Condor Heavy Services alle faciliteiten voor speciale opslag en overladen. Aan onze kade profiteert u van 1.800 ton hijsvermogen en ons 10.000 m2 verwarmde warehouse is uitgerust met heavy lifting cranes tot 400 ton hijsvermogen. Condor Heavy Services heeft alle faciliteiten voor het behandelen en opslaan van uw zware lading.

Opslag van project cargo in Rotterdam

Wat maakt ons nu zo bijzonder? Daar kunnen we kort over zijn. Condor Heavy Services kan grote en zware objecten met gemak aan, dankzij:

 • 10.000 m2 opslagruimte met een vloerdruk van 10 ton per m2
 • Grote transportdeur van 24 meter breed en 20 meter hoog
 • 400 meter kade met een diepgang van 12 meter
 • Flexibiliteit in planning door 24/7 (beveiligde) toegang
 • De nauwe samenwerking met Bonn&Mees.

Strategisch gelegen in Port of Rotterdam

Vanuit het hart van de Rotterdamse haven bedienen wij producenten, verladers, ontvangers en expediteurs. Of het nu gaat om import of export Condor ontzorgt en komt gemaakte afspraken na. Binnen 15 minuten bent u vanaf onze kade op de Nieuwe Maas of op de A15 richting de Maasvlakte of het achterland.

“Voor het behoud van uw break bulk stukken en project cargo is geconditioneerde opslag het beste. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw goederen in topconditie kunt afleveren.”

100% onafhankelijk en kwaliteitsgarantie

Condor Heavy Services biedt alleen op- en overslagdiensten en is geen expediteur. Juist door onze onafhankelijke positie bent u ervan verzekerd dat wij uw klantrelatie niet verstoren. Waar u ook op kunt rekenen is onze kwaliteit. Geborgd door certificeringen als ISO 9001 en OHSAS 18001 bent u zeker van de hoogste servicestandaard. Onze kwaliteit staat niet alleen op papier, maarzit ook verweven door onze gehele werkwijze. U kunt dus veilig gebruik maken van onze faciliteiten en diensten.

Waarom zware stukken opslaan bij Condor?

 • Strategisch gelegen in het hart van de Rotterdamse haven
 • Watergebonden locaties grenzend aan de A15
 • Industrieel verpakken
 • Lashing en securing van cargo
 • Geconditioneerde opslag
 • 100% Neutraal
 • De voordelen van een douane-entrepot

Vragen over de opslag van zware stukken? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Sales & Marketing

+31 (0)10 303 70 60
jm@condorheavyservices.com

Voor operationele vragen, kunt u met mij contact opnemen. 

 

Edwin Gruis

Operations

+31 (0)10 303 70 50
edwin.gruis@condorheavyservices.com