Home > Opslag thruster voor maritieme dienstverlener

PROJECT  11 december 2019

Condor verzorgt opslag thruster voor wereldwijd opererende maritieme dienstverlener

Condor Heavy Services faciliteert assemblage ruimte en spare part opslag van thruster voor maritieme dienstverlener

Aan de top van de markt vinden we bedrijven die met hun producten en diensten de wereld veranderen. Onze klanten behoren zonder enige twijfel tot die wereldtop in hun segment. In hun kielzog nemen zij de markt mee naar een hoger niveau.

Het schip van de klant is uitgerust met maar liefst 12 thrusters van elk 6050 kW. Deze krachtpatsers zijn cruciaal in de precisie navigatie van het schip. Een precisie waar het allemaal op aankomt bij de demobilisatie van olieplatforms of het leggen van pijpleidingen. Elke thruster moet te allen tijde optimaal functioneren. Spare parts liggen stand by om in geval van falen, direct in te vallen.

Voor de spare parts verzorgt Condor Heavy Services zowel de opslag als assemblage-ruimte. De 90 ton wegende thruster werd binnengebracht voor overhauling door de leverancier. De geklimatiseerde loods bood de engineers een prettige werkomgeving en de 200 ton bovenloopkraan kwam meerdere malen goed van pas bij diverse handelingen. Nadat de thruster in een periode van 2 maanden gereviseerd was, maakt de klant nu gebruik van Condor Heavy Services als spare part opslag.

Overige projecten

Vragen over de opslag van uw spare parts? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Sales & Marketing

+31 (0)10 303 70 60
jm@condorheavyservices.com