INDUSTRIEEL VERPAKKEN

EEN PRETTIGE WERKPLEK DIRECT BESCHIKBAAR

Met perfecte beveiliging

+31 (0) 10 303 7000

Industrieel verpakken met maximale bescherming

Geconditioneerde werkruimte voor crating bedrijven van alle gemakken voorzien.
De constante temperatuur in onze loods maakt het tot een prettige werkplek en zorgt voor het behoud van de industriële objecten. Met perfecte bereikbaarheid over de weg en water kunt u snel en gemakkelijk goederen aan- en afvoeren. Bij Condor gaan wij geen project uit de weg. Wij hebben de beschikking over 10.000 m2 werkruimte met heavy lift voorzieningen. Met onze transportdeur van 24 meter breed en 20 meter hoog kunnen met het grootste gemak objecten naar binnen en buiten. Condor Heavy Services packaging and crating services biedt een complete ondersteuning aan industriële verpakkers.

“Industrieel verpakken is maatwerk en vraagt om flexibiliteit. Met onze weg- en wateraansluiting kunt u gemakkelijk uw goederen aan- en afvoeren.” 

De juiste faciliteiten

Het industrieel verpakken van goederen vraagt om de juiste faciliteiten. Packaging and crating services bij Condor Heavy Services voldoet aan alle eisen die een crating werkplek vraagt. Gelegen aan een kade met 12 meter diepgang in het hart van de Rotterdamse haven.

Packaging and crating services waar u op kunt rekenen

Afspraak is afspraak is ons devies. Op Condor Heavy Services kunt u bouwen. Wij stellen werkruimte beschikbaar in een geconditioneerde en beveiligde omgeving.

Vragen over industrieel verpakken? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Chief Commercial Officer

+31 (0) 6 53 49 71 70
jm@condorheavyservices.com