Home > Containers

OPSLAG VAN CONTAINERS

GECONDITIONEERDE OPSLAG VAN WAARDEVOLLE LADING

Totale capaciteit 500 TEU.

+31 (0) 10 303 7000VRAAG direct OFFERTE AAN

Soms is het nodig om containers met waardevolle goederen tijdelijk op te slaan in de haven. Door gebruik te maken van onze opslagfaciliteiten kunt u detention- & demurragekosten voorkomen.

Condor biedt een container warehouse voor 20ft, 40ft en 45ft containers. Met een opslagcapaciteit van maar liefst 500 TEU bent u verzekerd van genoeg ruimte. Indien gewenst kunnen wij de goederen overladen in onze eigen containers. Bij Condor Heavy Services bent u ervan verzekerd dat uw goederen veilig zijn opgeslagen en beschermd zijn tegen weersinvloeden.

Veilige opslag in Rotterdamse haven

Alles wat van waarde is, dient veilig opgeborgen te worden. Door middel van cameratoezicht en het digitale toegangscontrolesysteem is de hoogste vorm van beveiliging gegarandeerd. Het warehouse wordt constant op temperatuur gehouden. Ook reguleren wij de relatieve luchtvochtigheid, gegarandeerd tussen de 45-65%. Zo blijven uw goederen goed geconserveerd.

Perfecte bereikbaarheid over water en weg

Condor Heavy Services is gevestigd op de Rotterdamse Heijplaat in het hart van de haven en heeft de beschikking over een kade van 400 meter met 12 meter diepgang. U kunt zowel met binnenvaart- als zeeschepen bij ons terecht. Het warehouse is perfect bereikbaar vanaf de A15; binnen 10 minuten bent u vanaf de afslag aan de deur van ons warehouse. Zowel voor import als exportstromen biedt Condor een uniek overslagpunt voor waardevolle lading.

Flatracks & heavy lifting

Naast de opslagfaciliteiten biedt Condor Heavy Services ook heavy lifting mogelijkheden. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het beladen en lossen van flatracks. Al onze kranen zijn uitgerust met een weegsysteem. Zo kunnen wij uw binnenkomende containers controleren op het opgegeven gewicht.

“Met een opslagcapaciteit van maar liefst 500 TEU bent u verzekerd van genoeg ruimte. Indien gewenst kunnen wij de goederen overladen in onze eigen containers.”

Waarom containers opslaan bij Condor?

  • State-of-the-art beveiliging
  • 80-tons bovenloopkraan uitgevoerd met 70-tons elektrische gestuurde spreader
  • Voorkomen detention & demurrage kosten
  • Strategisch gelegen in het hart van de Rotterdamse haven
  • Watergebonden locatie grenzend aan de A15
  • Lashing en securing van cargo
  • Geconditioneerde opslag
  • 100% neutraal
  • De voordelen van een douane-entrepot

Vragen over het opslaan van containers? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Sales & Marketing

+31 (0)10 303 70 60
jm@condorheavyservices.com

Voor operationele vragen, kunt u met mij contact opnemen. 

 

Edwin Gruis

Operations

+31 (0)10 303 70 50
edwin.gruis@condorheavyservices.com