Home > Assemblage

ASSEMBLAGE FACILITEITEN

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Het comfort van het verwarmde warehouse

+31 (0) 10 303 7000VRAAG direct OFFERTE AAN

Het verwarmde warehouse van Condor Heavy Services is de perfecte plaats voor het zware werk.

Met een maximale vloerdruk van 10 ton/m2 en een grote transportdeur van 24 bij 20 meter kunnen wij grote en complexe objecten met gemak aan. Zowel voor offshore als onshore projecten biedt Condor Heavy Services met de 400 tons bovenloopkranen een goed geoutilleerde assemblage faciliteit.

Perfecte watergebonden voorzieningen

Vanaf ons warehouse is uw lading met de barge binnen enkele uren op de Maasvlakte. Vanzelfsprekend kunnen uw schepen ook terecht aan de 400 meter lange kade met een diepgang van 12 meter. In samenwerking met Bonn&Mees kunnen objecten tot 1.800 ton op de kade gezet worden. In het warehouse kunnen we liften tot 400 ton. Ook biedt Condor uitstekende secundaire faciliteiten zoals kantoorruimte, zware stroom voorziening, perslucht en een milieu-gecertificeerde spuitplaats. Met 2.000 m2 vloeroppervlakte heeft u de ruimte om uw assemblage ruimte volledig naar eigen wens in te richten.

Houd focus dankzij onze offshore engineering assemblage ruimte

Door gebruik te maken van de Condor assemblage faciliteiten kunt u zich volledig richten op uw core business. Dat vraagt een werkplek waarbij alles geregeld is en waar uw engineers comfortabel kunnen werken. De verwarmde loods is constant op temperatuur en voorziet naast de faciliteiten voor het zware werk, ook in bijkomende behoeften zoals kantoorruimtes. Uw project nemen wij van A tot Z onder ons dak zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Veelzijdig, gecertificeerd en kwalitatief

De projecten waar u aan werkt, vragen een veelzijdige werkomgeving. Daar stelt u terecht hoge eisen aan, die wij zonder twijfel waar kunnen maken. U vindt in ons assembly area de nieuwste high end technieken volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Wij hanteren de normen ISO 9001 en OHSAS 18001 door Bureau Veritas. Ook de manier van samenwerking tillen wij naar een hoger niveau door korte communicatielijnen en heldere afspraken.

“Zowel voor offshore als onshore projecten biedt Condor Heavy Services met de 400 tons bovenloopkranen een goed geoutilleerde assemblage faciliteit.”

Waarom gebruik maken van de assemblage faciliteiten van Condor?

  • Strategisch gelegen in het hart van de Rotterdamse haven
  • Watergebonden locaties grenzend aan de A15
  • Lifting tot 400 ton in het warehouse
  • Perfecte voorzieningen
  • Dichtbij uw klanten en projecten
  • Geconditioneerde opslag
  • De voordelen van een douane-entrepot

Vragen over onze assemblage faciliteiten? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Sales & Marketing

+31 (0)10 303 70 60
jm@condorheavyservices.com

Voor operationele vragen, kunt u met mij contact opnemen. 

 

Edwin Gruis

Operations

+31 (0)10 303 70 50
edwin.gruis@condorheavyservices.com