Skip to main content
search

Home > Maak kennis met Romy Moerkerken

NIEUWS  17 maart 2021

Derde generatie start bij Condor Heavy Services

Maak kennis met Romy Moerkerken

Het opgroeien binnen een familiebedrijf betekent vaak dat je van jongs af aan in contact staat met het reilen en zeilen van de firma. Dagelijks wordt er veel gesproken over de “andere oogappel” binnen de familie. In 1957 zag familiebedrijf Condor Heavy Services het licht. Door de komst van Romy Moerkerken als Business Developer, is de derde generatie aan boord gekomen. Graag stellen wij Romy aan u voor middels dit interview.

Waarom ben je aan de slag gegaan binnen Condor?

“Eigenlijk was het een mooie samenloop van omstandigheden. Het bedrijf waar ik bijna 6 jaar lang had gewerkt hield op te bestaan. Aangezien ik Commerciële Economie studeer en de activiteiten van Condor Heavy Services met de paplepel zijn ingegoten, zag ik een mooie kans om als Business Developer aan de slag te gaan bij mijn vader”.

Kan je wat vertellen over jouw werkzaamheden?

Romy begint te lachen bij het geven van haar antwoord: “Binnen Condor Heavy Services ga ik samen met het marketingteam verder aan de slag met het vergroten van de zichtbaarheid van ons bedrijf. Het lanceren van nieuwe marketingcampagnes en nieuwe markten benaderen, is waar ik dagdagelijks mee bezig ben. Het is natuurlijk niet helemaal duidelijk wanneer we weer fysiek naar events mogen gaan, maar ik kijk daar enorm naar uit om ons verhaal te delen met andere havenliefhebbers”. 

Waar maakt Condor Heavy Services volgens jou het verschil?

Romy kijkt tijdens het antwoorden met grote ogen rond in het warehouse: “Waar wij initieel zware lading binnen de Rotterdamse haven vervoerden en verhuizingen organiseerden, bieden wij anno 2021 voor allerlei soorten complexe en zware lading een moderne opslagfaciliteit aan.

Ondanks dat er “Heavy” in onze merknaam staat, kunnen wij ook kleinere of complexe soorten lading opslaan. Er is enorm veel mogelijk voor klanten: assemblagewerkzaamheden, opslag van spare parts of het bieden van een ruimte om enorme thrusters te inspecteren. En dat allemaal in ons bonded warehouse. You name it!”

Verwacht je dat Condor Heavy Services nog steeds hetzelfde doet over 15 jaar?

“In de loop der jaren is er wel flink wat veranderd binnen het bedrijf. En dan heb ik het uiteraard niet alleen over onze locatie. Kijk eens naar onze servicegebieden. Naast transport over de weg bieden wij nu ook opslagfaciliteiten. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en kijk er naar uit om klanten verder aan ons te binden. Het is altijd prikkelend om de dialoog met hen aan te gaan en te kijken hoe we hen verder kunnen ontzorgen. Bijzonder dat ik daar als 3e generatie een bijdrage aan mag leveren. Samen met de collega’s het verschil maken, dat is waar wij voor gaan”, besluit Romy.

Andere nieuwsberichten
Close Menu