Skip to main content
search

Home > Offshore Community Rotterdam op bezoek

NIEUWS  15 december 2018

Feestelijke afsluiting van een succesvol jaar

Wat was 2018 een geweldig en dynamisch jaar voor de Offshore Community Rotterdam. Zo staan de succesvolle beursdeelnames aan WindEnergy Hamburg en Offshore Energy Amsterdam nog vers in ons geheugen. Kers op de taart was het eindejaarsdiner dat op dinsdag 11 december plaatsvond temidden van de bedrijvigheid op Heijplaat.

Het programma begon met rondleidingen en bedrijfspresentaties van Condor Heavy Services, Bonn & Mees Drijvende Bokken en Schenker Logistics.

Het aansluitende diner bood de 80 aanwezigen de mogelijkheid te netwerken en uitgebreid bij te praten met bekenden. Naast vrolijke klanken van een deejay was er het nodige entertainment in de vorm van het bekende spel ‘petje op petje af’. Na twee speelronden bleken Frank Erftemeijer van Yellowstar samen met Marianne Monster van Port of Rotterdam het meest allround qua Offshore-kennis en gingen er van door met de felbegeerde Waro Daro Zeecontainer.

Chris van der Deijl benoemde Jacques Vroegop van EuroRope tot ambassadeur van het jaar. Jacques heeft diverse nieuwe RPPC-leden aangedragen. Daar zijn wij hem en ook de andere leden dankbaar voor. Want samen staan we sterk!

Andere nieuwsberichten

Vragen over de opslag van zware stukken? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Sales & Marketing

+31 (0)10 303 70 60
jm@condorheavyservices.com

Leave a Reply

Close Menu