Skip to main content
search

Home > De Brave Tern bezoekt de Heijplaat

NIEUWS  12 december 2017

Brave Tern boven Condor Heavy Services

Op 23 februari torende het jack-up schip ‘Brave Tern’ van het Noorse Fred Olsen Windcarrier uit boven Condor Heavy Services op de Heijplaat Rotterdam. De Brave Tern (132 x 39 m) stond ongeveer 70 meter boven het water. Brave Tern is een speciaal gebouwd, heavy-lift jack-up vessel dat is gebouwd voor Fred Olsen Windcarrier.

De Noorse rederij gebruikt het schip voor de installatie van offshore windparken, waarbij het ‘opgekrikte’ schip, dat normaal enkele meters boven de waterspiegel staat, een stabiel platform biedt om aan offshore windturbines te werken.

Andere nieuwsberichten

Vragen over de opslag van zware stukken? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Chief Commercial Officer

+31 (0) 6 53 49 71 70
jm@condorheavyservices.com

Leave a Reply

Close Menu