Skip to main content
search

Home > Breakbulk Americas 2017 – terugblik

NIEUWS  20 oktober 2017

Breakbulk forwarders maken kennis met Condor Heavy Services

Tijdens de beurs Break Bulk Americas 2017 maakten breakbulk forwarders kennis met Condor Heavy Services. Dit jaar maakte Condor Heavy Services voor de eerste keer deel uit van de beursexposanten op het paviljoen van Port of Rotterdam te Houston Texas. Enerzijds als een voorzichtige verkenning van de Amerikaanse markt, anderzijds om de voordelen en specialiteiten van Condor Heavy Services in breakbulk opslag en handling onder de aandacht te brengen.

Publiciteit
De deelname aan het platform Port of Rotterdam tijdens Breakbulk Americas 2017 was volgens directeur Jan Moerkerken een goede keuze: “Port of Rotterdam heeft veel ruchtbaarheid gegeven aan onze deelname binnen haar netwerk. Dat hebben we zeker gemerkt door de aanloop op de stand en de aandacht vanuit de media. Dat waarderen we heel erg.” De standbezoekers zijn volgens Moerkerken een mooie uitbreiding van de contacten en een verrijking van het netwerk van Condor Heavy Services.

Vreemde eend
De deelname van een speler als Condor Heavy Services bleek volgens Moerkerken wel een bijzondere te zijn: “We zijn een vreemde eend in de bijt. Als relatief kleine speler hebben we wel zeer specialistische capaciteiten zoals een enorme inpandige lifting capaciteit. De 400 tons bovenloopkranen in combinatie met de totaal geklimatiseerde loods en 400 meter haven kade is uniek in Rotterdam. Daarmee kunnen we een mooie schakel zijn in de logistieke supply chain van Breakbulk goederen.” Ook kunnen volgens Moerkerken forwarders bepaalde transporten nu wel uitvoeren, waar zij eerst niet de mogelijkheden tot hun beschikking hadden die Condor Heavy Services biedt.

Op zoek naar forwarders
Condor Heavy Services zoekt steeds opnieuw naar forwarders en transporteurs om daar de samenwerking mee aan te gaan en een toevoeging te zijn op het dienstenpakket van deze partijen. Moerkerken kijkt uit naar de Break Bulk Beurs 2018 in Bremer Haven om meer van deze partijen te ontmoeten.

Andere nieuwsberichten

Vragen over de opslag van zware stukken? Ik hoor graag van u.

 

Jan Moerkerken

Chief Commercial Officer

+31 (0) 6 53 49 71 70
jm@condorheavyservices.com

Leave a Reply

Close Menu